Intresserad av att köpa kattunge av oss?

Om du är intresserad av en kattunge vill jag gärna veta hur du bor, om du kan erbjuda kattungen tillgång till utevistelse, om du har fler katter/andra djur. Skriv oxå dina önskemål -  hona eller hane, för enbart sällskap eller för utställning m.m.🙂

* Utekatt/innekatt? Jag vill helst att kattungarna blir innekatter med tillgång till kontrollerad utevistelse via kattgård, promenader i sele eller innätad balkong MEN om du bor lantligt, avsides och inte har några större vägar i närområdet tycker jag det är okej att katten får gå ut ibland. Detta är viktigt för mig!

* Om jag har en ledig kattunge som motsvarar dina önskemål och som jag tror kommer att trivas hos dig, kommer du att erbjudas att komma hit och hälsa på katterna och mig när kattungarna är ungefär 5 veckor. Detta så att du får träffa oss och jag får träffa dig INNAN du eller jag bestämmer oss för en eventuell tingning/köp. 

Du kan kontakta mig genom att skriva i meddelanderutan eller skicka meddelande till mig via Facebook/messenger (klicka här) nedan så kontaktar jag dig 🙂!