Vad gäller när man köper kattungar från oss:

* Kattungarna levereras när dom är mellan 12--14 veckor gamla.

* Du kan tinga en kattunge fr o m det att dom är 5 veckor. 

* Tingningsavgift är 2000 SEK och återbetalas ej vid ånger.

* Kattungarna har stamtavla.

* Kattungarna är registrerade hos SVERAK (FIFe)

* Kattungarna är vaccinerade x 2, avmaskade och chipmärkta

* Kattungarna är veterinärbesiktade inom 7 dagar inför leveransen.

* Kattungar som säljes till sällskap/utställning kastreras innan leverans.

* Kattungen är fullt försäkrad hos AGRIA inkl 3 års dolda fel-försäkring - vi ser gärna att du behåller katten försäkrad i AGRIA under minst 6 månader efter köpet med tanke på Konsumentköplagen.

* Livstids support från oss. 

* Pris på kattunge som säljs till sällskap/utställning är 9000 SEK (då är kattungen kastrerad/steriliserad c:a 1 vecka före leverans/hämtning - gäller både honor och hanar).

Är du intresserad av en kattunge från SE*Lisselhills?

* Maila och berätta om vilket hem du har att erbjuda en katt, tillgång till utevistelse, om du har fler katter/andra djur, önskar hona eller hane, för enbart sällskap eller för utställning m.m.

* Om jag har en ledig kattunge som motsvarar dina önskemål och som jag tror kommer att trivas hos dig, kommer du att erbjudas att komma hit och hälsa på mig och katterna när kattungarna är tidigast 5 veckor gamla så att du får träffa oss och jag får träffa dig INNAN du eller jag bestämmer oss för om du vill tinga kattungen eller om jag vill sälja kattungen till dig :-).

* Vid överenskommelse om tingning av kattungen skriver vi ett tingningskontrakt och du får betala 2000 SEK i tingningsavgift som sedan dras av på köpesumman - tingningsavgiften betalas INTE tillbax om du senare ångrar dig.

* Om det skulle visa sig vara något fel (sjukdom) på katten du tingat eller om den inte går igenom veterinärbesiktning utan anmärkning får du självklart tillbaka erlagt tingningsavgift och kan ångra dig, om du så vill.

* Om du har tingat en kattunge och vill komma och hälsa på den fler gånger innan den är gammal nog att levereras, så går detta självklart att ordnas enligt överenskommelse :-)

* Kattungar för sällskap/utställning kastreras vid 12 veckors ålder och levereras tidigast cirka en vecka efter kastreringen, självklart med veterinärintyg som inte är äldre än 7 dagar gammalt.