Är du intresserad av en kattunge från SE*Lisselhills?

* Maila och berätta om vilket hem du har att erbjuda en katt, tillgång till utevistelse, om du har fler katter/andra djur, önskar hona eller hane, för enbart sällskap eller för utställning m.m.

* Utekatt eller innekatt? Jag vill ju helst att kattungarna blir innekatter med tillgång till utevistelse via kattgård, promenader i sele eller innätad balkong MEN kan tycka det är okej med utevistelse för katten ibland OM man bor lantligt, avsides och inte har några större vägar i närområdet. Detta är viktigt för mig!

* Om jag har en ledig kattunge som motsvarar dina önskemål och som jag tror kommer att trivas hos dig, kommer du att erbjudas att komma hit och hälsa på mig och katterna när kattungarna är tidigast 5 veckor gamla så att du får träffa oss och jag får träffa dig INNAN du eller jag bestämmer oss för om du vill tinga kattungen eller om jag vill sälja kattungen till dig 🙂.

* Vid överenskommelse om tingning av kattungen skriver vi ett tingningskontrakt och du får betala 2000 SEK i tingningsavgift som sedan dras av på köpesumman - tingningsavgiften betalas INTE tillbax om du senare ångrar dig.

* Om det skulle visa sig vara något fel (sjukdom) på katten du tingat eller om den inte går igenom veterinärbesiktning utan anmärkning får du självklart tillbaka erlagt tingningsavgift och kan ångra dig, om du så vill.

* Om du har tingat en kattunge och vill komma och hälsa på den fler gånger innan den är gammal nog att levereras, så kan detta ordnas enligt överenskommelse 🙂.

* Kattungar för sällskap/utställning kastreras vid 12 veckors ålder och levereras tidigast cirka en vecka efter kastreringen med veterinärintyg som inte är äldre än 7 dagar gammalt. 

Vad gäller när man köper kattungar från oss:

* Pris på kattunge som säljs till sällskap/utställning är 12000 kr (då är kattungen kastrerad c:a 1 vecka före leverans/hämtning - gäller både honor och hanar).

* Kattungarna flyttar när dom är mellan 12--14 veckor gamla.

* Du kan tinga en kattunge fr o m det att dom är 5 veckor. 

* Tingningsavgift är 2000 kr och återbetalas ej vid ånger.

* Kattungar som säljes till sällskap/utställning kastreras innan leverans.

* Kattungarna har stamtavla och är registrerade hos SVERAK (FIFe)

* Kattungarna är vaccinerade x 2, avmaskade och chipmärkta

* Kattungarna är veterinärbesiktade inom 7 dagar inför flytt till ny ägare.

* Kattungen är fullt försäkrad hos AGRIA inkl 3 års dolda fel-försäkring - vi ser gärna att du behåller katten försäkrad i AGRIA under minst 6 månader efter köpet med tanke på Konsumentköplagen.

* Livstids support från oss.